Helmkamp 20 7091 HR Dinxperlo - T +31 (0)315 - 65 25 00
Contact ons Vacatures RMA & Overige procedures Dealer login

Informatie en aanmelden

 

U wil zich aanmelden voor de training Video Over IP

De toekomst van de audio / video wereld is IP. Niemand zal aan deze stelling twijfelen. Maar toch blijkt de omslag van een traditionele video infrastructuur naar Video over IP in de praktijk lastig. Onze stellige overtuiging is dat het veel te maken heeft met de onbekendheid met de technologie en de vele mogelijkheden.

Deze Video over IP training heeft als doel deze onbekendheid op te heffen. We bekijken verschillende Video over IP technologieën met bijbehorende voor- en nadelen. Ook de eisen die aan het IP netwerk en infrastructuur worden gesteld komen aan bod. Omdat het onderwerp pas echt gaat leven bij het toepassen, bevat deze training een praktijkgedeelte. Hier wordt een netwerk switch, encoder en decoder zelf configureerd.

Basiskennis op IP gebied is vereist voor deze training. Heeft u deze kennis niet of twijfelt u? Dan is de Basiscursus IP / WiFi techniek de perfecte voorbereiding.

Duur:               1 dag, van 10:00 tot 16:00 uur.

Voor wie:         Voor iedereen die kennis wil nemen van de Video over IP mogelijkheden en tevens de                                    technische achtergrond wil verwerven om zelf aan de slag te gaan.

Voorkennis:     Basiskennis IP of afronding van de Basistraining IP / WiFi techniek

Kosten:         Deze training bieden wij onze actieve dealers gratis aan. Uitsluitend bij 'no show' of                                        afmelding binnen 24 uur voor aanvang, zijn wij genoodzaakt om € 100,- in rekening te                                    brengen...

Aanmelden:
Indien u aan deze training wenst deel te nemen kunt u zich hieronder aanmelden. We sturen u dan zo snel mogelijk een bevestiging om aan te geven of het gelukt is u in te plannen op de gewenste datum.
   
Firma naam *
Contactpersoon *
Telefoon *
Email *
Voorkeurdatum 1 *
Voorkeurdatum 2 *
Aantal personen *
   
Namen deelnemers
   
Opmerkingen
   

Vul hier bovenstaande code in:


   
 
   
Algemene voorwaarden/disclaimer | MVS Video B.V. 2019 | DigiConcept Webtechnology | Studio Ozz Arnhem