Helmkamp 20 7091 HR Dinxperlo - T +31 (0)315 - 65 25 00
Contact ons Vacatures RMA & Overige procedures Dealer login

Informatie en aanmelden

 

U wil zich aanmelden voor de training Kramer VIA installer training

Als het om presenteren en samenwerken gaat, is de trend naar draadloos duidelijk zichtbaar. De Kramer VIA familie biedt veelzijdige oplossingen op dit gebied.

In deze training bespreken we de VIA eerst vanuit het perspectief van de gebruiker. De mogelijkheden worden gesproken en er worden handige tips gegeven. Vervolgens verschuiven we het perspectief naar de installateur. Hoe installeren we de VIA stand-alone of integreren we hem in een bestaand (WiFi) netwerk.

Tot slot bekijken we de uitgebreide webinterface instellingen. Hiermee is de VIA volledig naar wens in te stellen en kunnen mogelijkheden op specifieke wensen van de gebruikers worden afgestemd.

Duur:               1 dag, van 10:00 tot 16:00 uur.

Voor wie:         Installateurs van Kramer VIA

Voorkennis:    Geen.

Kosten:         De Kramer VIA installer training, inclusief lunch, bieden wij onze actieve dealers gratis aan.                            Uitsluitend bij 'no show' of afmelding binnen 24 uur voor aanvang, zijn wij genoodzaakt om €                          100,- in rekening te brengen.

Aanmelden:
Indien u aan deze training wenst deel te nemen kunt u zich hieronder aanmelden. We sturen u dan zo snel mogelijk een bevestiging om aan te geven of het gelukt is u in te plannen op de gewenste datum.
   
Firma naam *
Contactpersoon *
Telefoon *
Email *
Voorkeurdatum 1 *
Voorkeurdatum 2 *
Aantal personen *
   
Namen deelnemers
   
Opmerkingen
   

Vul hier bovenstaande code in:


   
 
   
Algemene voorwaarden/disclaimer | MVS Video B.V. 2019 | DigiConcept Webtechnology | Studio Ozz Arnhem