Helmkamp 20 7091 HR Dinxperlo - T +31 (0)315 - 65 25 00
Contact ons Vacatures RMA & Overige procedures Dealer login

Welkom op de website van MVS Video B.V.

 
Hier ons laatste nieuws:

 

20-11-2018 | VIA 2.4 update beschikbaar

VIA update 2.4 is beschikbaar voor download voor alle VIA apparaten.
Zowel de VIA GO, de VIA ConnectPro, de VIA ConnectPlus, de VIA Campus alsook de VIA Collage kunnen vanaf nu worden voorzien van deze laatste versie. 

Diverse verbeteringen in stabiliteit zijn doorgevoerd. Onder andere is Lip-Sync tijdens streaming merkbaar verbeterd. Dit is onder andere te zien zodra Youtube fragmenten worden getoond; audio en video loopt nu ook hier synchroon. 
In de VIA app is een knop reset aangebracht om eenvoudig het gehele VIA scherm weer naar de wallpaper uitgangspositie te zetten. 

Een minder duidelijk zichtbare maar wel zeer noemenswaardige 'update', of moeten we schrijven 'upgrade' is de AutoUpdate functie die vanaf nu in de gaten houdt of er nog recenter firmware beschikbaar is. Tevens is de integratie met het VSM (VIA Site Management, beheer softwareprogramma om meerdere VIA's op afstand te beheren) uitgebreid met een autodetect-functie. Het toevoegen van een VIA in deze beheeromgeving is hierdoor nog eenvoudiger geworden. 

Al vanaf firmware release 2.2 heeft Kramer Electronics de firmware releases voor elke VIA van 1 jaar aangepast naar 3 jaar! De VIA's hebben standaard 3 jaar hardware garantie en vanaf FW versie 2.2 ook 3 jaar upgrade/update garantie op de software. Deze versie 2.4 is dan ook gratis beschikbaar voor alle gebruikers!

Let op: versie 2.3.0418.960 moet geinstalleerd zijn op uw VIA voordat u naar 2.4 kunt upgraden. 

De nieuwe VIA 2.4 firmware voor de GO staat hier op de Kramer website.

De nieuwe VIA 2.4 firmware voor de ConnectPro staat hier op de Kramer website.

De nieuwe VIA 2.4 firmware voor de Campus staat hier op de Kramer website.

De nieuwe VIA 2.4 firmware voor de Collage staat hier op de Kramer website.

 

Algemene voorwaarden/disclaimer | MVS Video B.V. 2019 | DigiConcept Webtechnology | Studio Ozz Arnhem