Helmkamp 20 7091 HR Dinxperlo - T +31 (0)315 - 65 25 00
Contact ons Vacatures RMA & Overige procedures

Welkom op de website van MVS Video B.V.

Hier ons laatste nieuws:

 

01-10-2020 | Corona-Tag geeft inzicht
Kramer heeft in samenwerking met HighSecLabs een TAG ontwikkeld waarmee contactrisico binnen uw bedrijf of instelling inzichtelijk kan worden gemaakt.
 
De TAG is zoals dat heet een social distance monitoring device. De TAG is een kleine soort sleutelhanger die elk personeelslid of vaste aanwezige persoon te allen tijde bij zich draagt. Elke TAG houd constant in de gaten bij wie deze langer dan de ingestelde duur, bijvoorbeeld 15 minuten, en binnen de gestelde afstand van bijvoorbeeld 2 meter in de buurt is geweest. Deze versleutelde data kan (alleen) door de beheerder worden uitgelezen.
Op het moment van een bewezen besmetting van een van deze personeelsleden kan de beheerder zijn of haar TAG uitlezen en zien met wie deze persoon de afgelopen 14 dagen langer dan de gestelde tijd en dichterbij dan de gestelde limiet in de buurt is geweest. Alleen die personen hebben een mogelijke besmetting opgelopen, alleen die personeelsleden dienen in quarantaine te gaan, de overige personeelsleden kunnen de werkzaamheden voortzetten. 
 
Het voordeel van deze TAG is dat bij een bewezen besmetting niet een geheel team, maar alleen personen die daadwerkelijk in de buurt geweest zijn, in quarantaine kunnen gaan. De overige personeelsleden kunnen de werkzaamheden voortzetten.
 
Privacy van de gebruikers is gewaarborgd:  
  • De tag Bluetooth-radio wordt alleen gebruikt om de afstand tot andere tags te meten. Het koppelt, ontvangt of verzendt geen gegevens naar een ander apparaat.
  • De enige keer dat gegevens worden geëxtraheerd, is wanneer een geautoriseerde beheerder speciale kabel en software gebruikt om de geschiedenis van gebeurtenissen uit de bevestigde zieke medewerker-tag te halen.
  • Tags registreren alleen andere tagnummers, contact-tijd en afstand. Geen locatie, namen of andere privégegevens.
  • De informatie wordt alleen de laatste twee weken bewaard.
 

Hieronder een filmpje:

 

Neem voor vragen en bestellingen graag contact met ons op.

 

 

 
Algemene voorwaarden/disclaimer | MVS Video B.V. 2021 | DigiConcept Webtechnology | Studio Ozz Arnhem