Over ons  |  Prijzen  |  Training  |  Dealers  |  Contact
 

MVS video

 

MVS Video houdt zich al ruim 40 jaar bezig met de import, distributie en service van professionele video producten.

MVS Video heeft in Nederland het distributierecht voor onder andere Kramer Electronics, Sierra Video. M-Solutions en HDL Persoonlijke aandacht, kennis van zaken, ruime voorraad, een eigen technische dienst en flexibiliteit kenmerken MVS Video en haar complete team. 

Het MVS team bestaat uit:

 Guus Mastebroek 

Al bijna veertig jaar geleden ben ik begonnen aan dit avontuur en ben eindverantwoordelijk voor de algehele gang van zaken.
 

 

 Anja Freriks

Al vanaf de start van MVS Video ben ik van de partij. Met vragen over administratieve, maar ook product gerelateerde zaken kunt u bij mij terecht. Eigenlijk ben ik marketing-, financial-, sales- en facilitymanager ineen.

 

 Rob Voorneveld

Als buitenman ben ik de voelspriet, luistervink, informatiedrager. Een prettige gesprekspartner die vraag en antwoord begrijpt en deze kan vertalen naar oplossingen en tevreden klanten.

 

 Bjorn Kortenray

Kennis, opgedaan in alle jaren waarin ik in de professionele AV wereld werkzaam ben, gebruik ik hier om dealers juist te adviseren. Tevens kan ik behulpzaam zijn bij het oplossen van problemen en het verhelpen van storingen, of het nu hardware of software betreft. 

 

 Gerda Obelink

Verzorging, van zowel gebouw als terrein, van plant tot plank. Niets ontkomt aan de zorg van Gerda.

 

 

 

RMA en Overige procedures
Vacatures
Documentatie
Kramer
Sprolink
MSolutionsSCHRIJF JE IN VOOR
ONZE NIEUWSBRIEF
* verplichte velden
MVS Video B.V. 2024 | DigiConcept Webtechnology | Studio Ozz Arnhem